Google Trifecta – bezp?atne seminarium po?wi?cone Webmaster Tools, Analytics i Website Optimizer

 

8 lipca o godzinie 17:00 czasu polskiego (9:00 a.m. PT, 16:00 UTC) odb?dzie si? bezp?atne, godzinne seminarium online pod tytu?em „The Google Trifecta: Webmaster Tools, Analytics, Website Optimizer„.

W programie:

  • Krtkie prezentacje tych trzech produktw
  • Nowe funkcje dodane w ostatnim czasie
  • Omwienie profitw wynikaj?cych z korzystania z wszystkich trzech produktw
  • Odpowiedzi na pytania uczestnikw

Szczeg?y na blogu Webmaster Central.

Rejestracja dost?pna pod tym linkiem.

Kopia prezentacji zostanie udost?pniona po zako?czeniu seminarium.

Wpis opublikowany 26 czerwca 2008
Tagi: , , , , , , ,
Kategorie: google, internet, it, media, szkolenia, video

Zobacz również:

Komentarze do wpisu "Google Trifecta – bezp?atne seminarium po?wi?cone Webmaster Tools, Analytics i Website Optimizer"

  1. A nie 8 Fanatyka? (jest 8 lipca)

    Maciej P?o?ski, czwartek, 26 Cze 2008 #

Najnowsze posty:


Najnowsze komentarze:

  • koko: Czesc wszystkim, a ja mam pytanie, mieszkam w uk i zalozylem pay pala,2 dni temu dokonalem tranzakcji i...
  • Meh: Witam, Patrz?c na recenzje w Amazon UK, ta nawigacja jest cieniutka. Jak jest z gubieniem sygna?u GPS? Bo na to...
  • janusz walecki: Kupi?em Router Netgear N600 WNDR3700v2 w celu wykonania domowej sieci Wi-fi. Obecnie korzystam z...
  • Andoru: Obecnie jak w??cz? gre online Nostale na tym netbooku to bardzo laguje mi j?, rwnie? flash player cz?sto si? za...
  • Andoru: Jestem posiadaczem tego netbooka. Bateria odstaj?ca mo?e i poprawia jako?? pisania, ale takie zamocowanie jej...
  • Robisz zakupy w internecie?
    Pomagaj ZA DARMO przy okazji
    4000 organizacji społecznych i ponad 900 sklepów